Programma 21 juli

Wat: Kinderochtend

Waar: Evenemententerrein

Start: 08.30 uur

Kosten: Gratis


In samenwerking met de basisschool zal de laatste schooldag gevierd worden in de tent. Er staan verschillende activiteiten op het programma en de ochtend wordt afgesloten met een patatje! 

Kinderen uit het dorp in de basisschoolleeftijd die niet op de Claercamp zitten zijn vanaf 11.00 uur van harte welkom (met een ouder) om mee te spelen en samen patat te eten!

Wat: Pubermiddag

Waar: Appelscha

Vertrek: 13.00 uur

Kosten: Niet donateurs betalen 10,- p.p.


Dit jaar hebben we voor de jeugd die naar het voortgezet onderwijs gaan tot en met 15 jaar een activiteit op locatie. We vertrekken met de bus vanaf het evenemententerrein naar het klimbos in Appelscha. Bij klimbos Appelscha vind je diverse parcoursen, afwisselend met tokkelbanen. Met meer dan 400 meter aan hindernissen en tokkelbanen, variërend van 2 tot wel 12 meter hoog, is dit klimbos voor iedereen geschikt. We verwachten rond 17.00 uur weer terug te zijn en sluiten dan af met een patatje. Opgave is niet meer mogelijk.
Deze middag is alleen voor kinderen van donateurs, kinderen van sponsoren, en kinderen uit de dorpen Gerkesklooster en Stroobos.

Wat: Exposure en Gloria Deï

Waar: Evenemententerrein

Start: 20.30 uur, tent open om 20.00 uur

Kosten: Entree 10,-


Al jaren dé Feestband van Friesland. Deze topformatie is niet voor niets al jaren een graag geziene gast op dorpsfeesten, bruiloften en evenementen, en weet daar met een energieke show vol interactie van een feestje een Feest te maken! Dit jaar met de muzikale bijdrage van onze eigen brassband Gloria Deï. Een top coverband met livemuziek van onze brassband, daar moet je bij zijn!

Het programma deze avond is als volgt:

20.30 – 21.15 Gloria Deï
21.45 – 22.45 Gloria Deï en Exposure
23.05 – 00.05 Exposure
00.30 – 01.30 Exposure

De entree voor deze avond bedraagt €10,-