Programma 19 juli

Wat: Pubermiddag

Waar: Harkstede

Wie: 1e klas voortgezet onderwijs t/m 15 jaar

Vertrek: 12.30 uur

Kosten: Niet donateurs betalen 10,- p.p.


Dit jaar hebben we voor de jeugd die naar het voortgezet onderwijs gaan tot en met 15 jaar een activiteit op locatie. We vertrekken met de bus vanaf het evenemententerrein naar het Break Out Grunopark in Harkstede. Hier gaan we waterskiën en billboarden . We verwachten rond 17.00 uur weer terug te zijn en sluiten dan af met een patatje. Opgeven kan voor 11 juli via onderstaande knop.


Zwemdiploma is verplicht! 


Deze middag is alleen voor kinderen van donateurs, kinderen van sponsoren, en kinderen uit de dorpen Gerkesklooster en Stroobos.Wat: Kindermiddag

Waar: Evenemententerrein

Wie: Kinderen t/m groep 8

Start: 15.00 uur

Kosten: Gratis


Ook aan de kinderen wordt er tijdens de feestweek gedacht. Vanaf 15.00 uur zijn alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool van harte welkom.

Voor de kleintjes zijn er een springkussen, blokken en autootjes. Voor de iets oudere kinderen hebben we een leuk hindernisparcours klaarstaan. Ook zijn er een knutseltafel en verschillende andere leuke spelletjes.

Voor de oudere kinderen hebben we een lasergamebaan klaarstaan, doe je lekker een potje mee? Ook kun je pijl- en boogschieten.

Vanaf 16.30 uur laten we ons verrassen door een demonstratie van prachtige roofvogels onder leiding van Valkerij de Walden.

Uiteraard mag een patatje voor de kinderen deze middag niet ontbreken, de snackwagen staat klaar om voor alle kinderen patat te bakken.


Wat: Foute feestje

Waar: Evenemententerrein

Wie: Vanaf 16 jaar

Start: 21.30 uur, tent open om 21.00 uur

Entree: Voorverkoop 15,- Aan de deur 20,-


In navolging van het succes van voorgaande jaren is er dit jaar weer een foute party. Trek alles uit de kast en kom in je mooiste outfit! Deze avond wordt verzorgd door DJ Martijn Westerink en spectaculaire optredens van Menzo Kortland en René van Beeten.

DJ Martijn Westerink maakte zijn draai-uren onder andere in feestcafe Bloopers (Zwolle), de Apres Skihut (Rotterdam), De Vrienden Live (Rotterdam), Boode (Bathmen), Dieka (Markelo), Foute Party’s in o.a. De Winkel van Sinkel (Utrecht) en op honderden bruiloften en bedrijfsfeesten.

Menzo Kortland is de beste imitator van Nederland. Hij heeft ook een Award mogen ontvangen van de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Hij heeft al jaren ervaring en dat is zeker te merken! René van Beeten is al Hazes imitatoronverbeterlijk. Je pure passie van André Hazes straalt er vanaf en je maakt een echte live beleving van Neerlands grootste volkszanger.


Ook hier zijn weer punten te verdienen voor de “buurt van het jaar” competitie!


Komt allen op tijd voor een spectaculaire foto in onze fotobooth! Als het rolletje vol is, bent u te laat!


Donateurs hebben tot en met 7 juli de mogelijkheid om in de voorverkoop entreekaarten te kopen. Hoe dit werkt staat achterop de donateurskaart. Vanaf 8 juli komen de entreekaarten in de vrije verkoop.