Opening feestweek en puzzeltocht

Wat: Opening feestweek en puzzeltocht
Waar: Evenemententerrein
Start: 19.00
Kosten: Gratis

Nadat de feestweek officieel is geopend gaan we puzzelen. Door het dorp heen zijn verschillende vragen en opdrachten weggezet voor jong en oud. Deelname kan in teams van 5-10 personen, iedereen kan meedoen. Kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door tenminste 1 volwassene.

Wat precies de bedoeling is gaan we hier nog niet verklappen, we hebben wat leuks bedacht en hopen dat u en jullie dat ook allemaal net zo leuk gaan vinden.

Wanneer alle teamleden deel uitmaken van dezelfde buurt, kunnen er ook punten worden behaald voor de “Buurt van het jaar competitie”.

Spelshow: Oh, wat een decennium, de 90's

Wat: Spelshow: Oh, wat een decennium, de 90’s
Waar: Evenemententerrein
Start: 21.30
Kosten: Niet donateurs betalen €2,50 p.p.

Deze spelshow staat geheel in het teken van de 90's, prachtige jaren die bij velen nog in het geheugen gegrift staan. Het is een bijzonder tijdperk met een eigen gezicht en een eigen beleving. Nelson Mandela, eindelijk vrij. De populariteit van Super Mario Bros, bijna net zo bijzonder. En dan nog de muziek! Dat was pas muziek. Uitmuntende parels en extreem foute nummers, er valt genoeg te genieten. Hierbij wordt jullie kennis uitgebreid op de proef gesteld.

Deze spelshow neemt je in verschillende spelrondes en een zinderende finale mee naar de tijd van toen. Beleef het, opnieuw! Vanaf 21.00 uur kun je je opgeven in teams van 4 - 6 personen.

Wanneer alle teamleden deel uitmaken van dezelfde buurt, kunnen er ook punten worden behaald voor de "Buurt van het jaar" competitie.